">
 

Търсене:  

 
 

Разширено търсене

 

24 Ноември 2017 г. сайта разглеждат 36 посетители

 
 
БЪРЗИ ВРЪЗКИ
ИНФОРМАЦИЯ
STRALDZHA.NET -- НОВИНИ И СЪБИТИЯ

 

 9.9.2017  "СИГНАЛ" в Стралджа ЕДИН НЕВЕРОЯТЕН КОНЦЕРТ

© Straldzha.net


„Чуй, китари звънят…” Не е невъзможно на площада в Стралджа да гостуват самите „СИГНАЛ”! Благодарение поканата на община Стралджа градът се огласи от китарен звън и барабани, Данчо Караджов изпълни най-обичаните хитове на групата. Много вдъхновяващо беше и това, че за първи път на стралджанската сцена прозвуча парчето „Просяк или крал”. На добър път!
На изпълнения пределно площад с фенове на рокдинозаврите, о т 7 до 70- годишни ръкопляскаха и пяха заедно със своите любимци. По-възрастните си спомняха първите концерти на изгряващата група, деца , които за първи път на живо виждаха що е това соло китара и бас китара, танцуваха щастливи, момичета снимаха без умора музикантите… Някак по-горди се почувстваха всички когато Гроздан Иванов,зам.кмет на общината, съобщи, че градът има своята родствена връзка с рокмузикантите- оказа се , че дядото на фантастичния соло китарист на групата Сашо Мариновски е от Стралджа! Заедно с него Жоро Янакиев, бас китара, Владо Захариев, барабанист, показаха какво значи да владееш до съвършенство музикалния инструмент.
На финала - удивителната песен „Да те жадувам аз"! И фойерверки, и настроение , и очакване за нови такива срещи под звездите! Поздравления за гостите, благодарности към организаторите! :Галерия:


  (c)2000-2016.Straldzha.net