Търсене:  

 
 

Разширено търсене

 

16 Декември 2017 г. сайта разглеждат 160 посетители

 
 
БЪРЗИ ВРЪЗКИ
ИНФОРМАЦИЯ
STRALDZHA.NET -- НОВИНИ И СЪБИТИЯ

 

 5.12.2017  Международен ден на доброволеца

© Straldzha.net

През 1985 г. Организацията на обединените нации обяви 5 декември за Международен ден на доброволеца и оттогава на тази дата световната общественост отдава признание на хората, които с безвъзмездния си труд спомагат за развитието на обществото и на своята общност, подкрепяйки всички хора, които имат нужда от помощ и съчувствие в тежък за тях момент. Доброволците безспорно са най-ценния капитал на червенокръсткото движение, защото именно чрез тях става практическото осъществяване на всички добротворчески намерения при спазване на основните червенокръстки принципи. Наред с това, доброволчеството култивира и стимулира проявата на човешки добродетели, в основата на които стоят солидарността и съпричастността; водят до придобиване на обогатяващ опит, създават условия за развитие на социални умения и компетентност у всяка една личност.

БЧК - Ямбол благодари и отдава заслужено признание на всички доброволци от област Ямбол, които подкрепиха през годината хората, имащи нужда от помощ и съчувствие. Изказваме благодарност на доброволците, защото те са хора с изключително отзивчиви сърца, готови да помогнат във всеки един момент на хората попаднали в беда.
Пожелаваме им много здраве, сили и вдъхновение за успешна реализация в тяхната хуманна и достойна дейност!

Специални поздрави за доброволците от БМЧК - Стралджа за които мисията да помагат е част от ежедневието! Браво, момичета и момчета!

на сн. Дани Станчева, председател на БМЧК Стралджа


  (c)2000-2016.Straldzha.net